Wednesday, July 6, 2011

cream kapal layar

catatan harian matahari sun at 11:04 PM 0 orang2 comel
KapAl LayAr ku SayAnG hahahahahahah!!!!


hah sape pnh tgk cream ni...angkt tgn tinggi2...aku nak share ngn sape2 yg thulah tentang cream ni kawan aku yg kenalkan sbelom ni nak dikatakan jerawat mmg bnyk alahhh jerawat batu besar2 ooooo sakitttt muka n sakit hati sekalilah kan2...soo lepas aku guna produk cap ayam ni..muka alhamdulillah hampir hilang jerawat yg berbatu2 kt muka ni...
so skg ni rasa yakin skitlah kan...tppp hah ada tp nye tau xsemua muka sesuai ngn kapal layar ni..muka aku di kira bertuahlah leh pakai....ok pada sape2 yg nak cuba mmg xde jaminan tp pada yg dah yakin ngn kapal layar ni...mmg sanggup cari lagi xkiralah susah mcm mane pon...mcm sorang kawan aku ni...wahhhh dah mengejar aku ni...nak kapal layar ni.....xpe2 leh jadi bisnes ni hehehehe...

about matahariku

catatan harian matahari sun at 6:25 PM 0 orang2 comel
  • salam semua pagi ni nak cerita plak pasal mcm mane aku dpt name matahariku ni...penah dgr x lagu dengarlah matahariku dari agnes monica..hahhhhhh dari lagu 2 lah ada org gelarkan aku matahariku..sbb die tersyokkk kt aku padahal dah ade gf kot....tppp jeng3 aku pon ada tersimpan skit perasaan kt die.....
  • nak wt mcm mane kan..dok kena simpan je lah perasaan 2 aku single die plak ada gf ohhhh OMG!!!!....2 yg sampai skg xlupa nama matahariku xpelah sekurang2nye ada skit je kenangan..mane x nye keje tmpt yg sama dulu time cuti sem tp pas abis cuti sem je belajar melupakan....ssh jgklah tp saboooo jelah huhuhuhuhu :(
  • tp skg dah ok dah cuma nama 2 je still dlm ingatan...xpe kan3

kumpul duit kawin??????

catatan harian matahari sun at 12:01 AM 0 orang2 comel
hahaha tetiba nak bercerita pasal ni plak...mcm mane nak kumpul duit tok kawin...ermmm susahhhhhhh tgk list ni
wahhhhh besarnye kos...nak wt pinjaman...nak kawin kena wt pinjaman huhuhuhu mmg cari bala lah kan...nak kena mengumpul dari sekarang mmg xthulah cukup ker x....sooo untuk mengelakkan xckup duit n terpaksa meminjam kenalah berjimat......tgk list bawah plak 

  • lau teringin nak shopping..shoping time sale je..huhuhu lau xsale tgk je sampai lebam
  • elakkan hutang kad kredit sng cerita xyah guna langsung
  • jgn asyik nak belagak beli barang2 branded je pastu akhir bln mkn pasir huhuhuh sadisss!
  • jgn merokok stiap bln beratus abis pada rokok je ...ermmmm
  • jimatkan bil umh...
  • jgn asyik tukar2 gadget je....
  • hah yg ni ssh nak buang ni..kurangkan dating pada hun\jung minggu haaha mcm mane 2....so kenalah cuba jgk kan...
hah bnyk kan nak kena elakkkan...mcm mane 2....jadinye...aku ni nak kawin kenalah berjimat mcm ni jgk....
hai dunia semakin hari semakin mahal...gaji xnaik2....sabo jelahhh

Tuesday, July 5, 2011

emas sadur...

catatan harian matahari sun at 1:34 AM 0 orang2 comel
salam semua ni entry pertama aku...hahah dah lama dok menelek2 emas sadur emas sadur je pon taraaaaa skg dah beli pon murah je au beli tiga2 ni baru RM65 include postage sekali...cantik x....

beli sekali tiga tau gelang kaki,tangan n cincin sekali..

ni sebernarnye persiapan tok raya hahahaha....dan2 jekan puasa pon belom lg...tp xpe sbelom raya leh melaram dulu ngn emas ni...walaupon sekadar sadur je...xde org tahu pon kan....nak melawo sikit je hehehe..sape2 yg berminat ngn emas sadur mcm ni carilah kt cni http://www.facebook.com/#!/MurahJual2 memang murah2...n banyk yg cantik2....rambang mataaaaaaaa.....wink :)

leave your blog

 

AboUt MataHarikU Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting